DVD PRIBISLAVEC birao novo vodstvo za naredne četiri godine

U subotu, 11.veljače 2017. godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Pribislavec održalo je izbornu skupštinu na kojoj je uz nazočnost brojnih uzvanika i gostiju izabrano novo rukovodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje rada i djelovanja društva.

Za predsjednika je ponovno izabran Zoran Juričan, za njegovog zamjenika Stanka Novak, za zapovjednika je ponovno izabran Goran Pomor, a za njegovog zamjenika, također ponovno, Petar Hajdinjak. Ova mlada ekipa je jednoglasno i ponovno zadobila povjerenje od sveukupnog članstva društva za još jedan mandat.

Za tajnika društva je izabran Zdravko Belec, jedan od najmlađih članova DVD-a Pribislavec po članskom stažu. Također je iskorištena prilika da se svečano promoviraju polaznice koje su nedavno osposobljene za zvanje vatrogasca u Savskoj Vesi: Jasmina Šarić, Marija Pucko, Lidija Kolarić, Ivana Janušić i Maja Juričan.

Uručena su i priznanja zaslužnim članovima društva. Tako je tajnik VZMŽ Dragutin Trupković podijelio priznanje za 50 godina rada i Spomenicu vatrogasnog veterana Dragutinu Kovaču; priznanje za 40 godina rada uručio je Dragutinu Banu, a srebrnu vatrogasnu medalju uručio je Kristijanu Novaku i Kristijanu Pomoru.

Predstavnik VZ grada Čakovca Nikola Besedić uručio je za 10 godina rada priznanje Mariu Hermanu; brončanu vatrogasnu medalju uručio je Stanki Novak, Zoranu Juričanu i Petru Hajdinjaku.

Predsjednik društva Zoran Juričan uručio je priznanja mentorima Goranu Pomoru i Maji Juričan. Zahvalnice gostima i uzvanicima uručio je također predsjednik Zoran Juričan, a posebno se zahvalilo sponzoru Ivanu Lovreku (VIST d.o.o.) koji je nabavio novi komplet od deset radnih kombinezona (vrijednosti oko 10 000 kn) prijeko potrebnih operativnim članovima društva.

Među sponzorima našli su se i tvrtke BAT i TIF-Čakovec. Zapovjednik Goran Pomor uručio je zahvalnice djeci i mladeži koji su marljivo radili i vježbali te svoje stečeno znanje i vještine prezentirali na vatrogasnim takmičenjima. Nazočnima se obratila i načelnica Općine Pribislavec Višnja Ivačić koja je čestitala na radu, trudu i upornosti članova DVD-a Pribislavec te zaželjela puno uspjeha u radu novoizabranom rukovodstvu.

Nakon protokolarnog dijela svečanosti upriličen je domjenak i nastavljeno druženje svih nazočnih do ranih jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije