DVD BELICA izabralo novo vodstvo

>> FOTO: DVD Belica održalo redovitu izbornu skupštinu

U subotu 11. veljače 2017. godine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Belica održalo je 92. redovnu izbornu skupštinu. Skupštinu je vodio predsjednik društva Dejan Vidović. Svoja izvješća podnijeli su predsjednik upravnog odbora, zapovijednik, blagajnik te predsjednik nadzornog odbora. Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova DVD Belica prihvaćena su podnijeta izvješća.

Za novog predsjednika ponovno je izabran Dejan Vidović, za novog zamjenika predsjednika izabran je Kristijan Braniša, a dužnost zapovijednika nastavlja obavljati Danko Trstenjak.

Za članove Upravnog odbora izabrani su Darko Lovrenčić, Danko Trstenjak, Dejan Vidović, Kristijan Braniša, Dragutin Braniša, Tomislav Braniša i Antonijo Kovačić. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Tihomir Taradi, Luka Balenović, te Vinko Rojko kao predsjedavajući. Za novu tajnicu ponovno je izabrana Silvija Varšić. Funkciju novog blagajnika obnašat će Nikola Makar.

Članovima DVD Belica, Danku Trstenjaku, Tomislavu Marušiću i Ivanu Saboleku dodijeljena je spomenica za 10 godina rada u DVD-u Belica. Za izuzetan i predan rad sa ekipama djece i mladeži, posebno priznanje dodijeleno je Tomislavu Braniši, koji već desetak godina uspješno uvježbava ekipe pomlatka i uvodi u svijet vatrogastva. Taj uspijeh ne bi bio moguć bez dobre suradnje sa Osnovnom školom Belica.

Skupštini su se obratili i cijenjeni gosti, načelnik općine Belica Zvonimir Taradi, dožupanica Međimurske županije Sandra Herman, zapovijednik JVP Čakovec Mladen Kanižaj, predsjednik VZPO Belica-Mala Subotica-Orehovica Zlatko Orsag, te ravnatelj Osnovne škole Belica Antun Žulić.

Nakon završetka radnog dijela skupštine svi uzvanici, vatrogasci i vatrogaskinje iz susjednih i prijateljskih DVD-ova pozvani su na druženje uz prigodni domijenak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije