LAJNAP smijehom pomagao Pogledu, prikupili 11.500 kuna

Protekle nedjelje sportska dvorane u Murskom Središću bila je premala da bi primila sve koji su došli pogledati Lajnap. Radi se o skupini vrhunskih hrvatskih komičara koju uz Čakovčanca Vlatka Štampara čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski i Goran Vugrinec Goc.

Njihov stand up show “Volare” naišao je na sjajan odjek diljem zemlje, a jednako je tako primljen i u najsjevernijem hrvatskom gradu. Dodatnu notu ovom događaju dali su članovi Foruma mladih SDP-a Murskog Središća, koji su organizirajući program cjelokupni prihod namijenili Udruzi za autizam Pogled Nedelišće.

Dupkom puna dvorana doprinijela je da se prodajom karata namakne gotovo 11.500 kuna, što će Pogled iskoristiti za uređenje svojih prostorija. Među onima koji su se za dvosatnog programa nasmijali do suza bio je i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Murskog Središća Mario Nerer, koji je pohvalio sjajnu ideju mladih forumaša.

Ujedno je zahvalio svojim sugrađanima što su u tako velikom broju podržali ovaj humanitarni projekt i najavio da će SDP Murskog Središća i ubuduće ustrajati na akcijama od koristi i značaja za slične udruge i sredinu u kojoj žive i djeluju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije