‘Ftičeki se ženiju’ ovog Valentinova u restoranu Terbotz uz odličnu ponudu jela

U Međimurju poznato i kao vrijeme kad se ‘ftičeki ženiju’, ususret nam stiže još jedno Valentinovo.

Ovaj narodni običaj svojstven je kraju između Mure i Drave, a nalaže da se na Valentinovo djeci u dvorištu ostavljaju peciva u obliku ‘ftička’, uz objašnjenje kako je to dan kad se žene.

Time što ‘ftičeki’ ujedno i najavljuju proljeće, djeca mu se beskrajno vesele. Unatoč vjerovanju kako je to dan samo za zaljubljene, dan sv. Valentina također povezujemo sa nama svim dragim osobama te kao podsjetnik na voljene. Upravo iz tog razloga Valentinovo je idealna prilika da ih iznenadimo.

Pitate se kako? Provedite nezaboravno Valentinovo u srcu Gornjega Međimurja, večerom u restoranu Terbotz. Uz prigušenu svjetlost svijeća i zvukove glazbe za vas i vaše voljene u predivnom ozračju kurije Terbotz 11., 12. i 14. veljače 2017. dočekat će vas piće dobrodošlice uz odabir hrane iz menija u kojem je svako jelo pomno pripremljeno.

Nudimo vam vrhunske kulinarske specijalitete, a za potpuni doživljaj pobrinut će se Dudo & Vinci unplugged band, koji će vas ugrijati u ove hladne dane. Cijena po osobi je 130 kuna.

Za rezervaciju stola javite se telefonom na 040/857 444 i 098/13 06 990, ili elektronskom poštom na terbotz@terbotz.hr. Sve detalje o ponudi, kao i dodatne informacije pronađite i na njihovoj Internet i Facebook stranici.

Najnovije