KUŠAJ, VOLI, DARUJ Pridružite se humanitarnoj akciji i dobro se zabavite!

Općina Sveti Juraj na Bregu, restoran Međimurski Dvori, Hrvatski kuharski savez, SKMER (savez kuhara mediteranskih i europskih regija) i voditeljica projekta ‘Kušaj, voli, daruj’ Željka Balja, u suradnji s udrugom MURID – za ranu intervenciju u djetinjstvu, u sklopu mjeseca ljubavi organiziraju humanitarnu akciju ‘Kušaj, voli, daruj’.

Održat će se u Lopatincu u restoranu Međimurski dvori, 16. veljače, s početkom u 15 sati, a u svrhu prikupljanja sredstva za podršku djeci, u sklopu kojeg se rano prepoznaju rizici u razvoju djeteta te se stručnom podrškom roditeljima i direktnim radom s djecom utječe na poticanje cjelokupnog razvoja djeteta i punu integraciju u društvo.

– Za humanitarnu akciju kuhat će se 200 porcija rižota, čiji su glavni sastojci ljubav, zajedništvo, toplina, veselje, smijeh i radost – poručuju organizatori.

Zabava za velike i male

Za toplu dobrodošlicu pobrinut će se gostujući kuhari: Igor Kozmić, Kristian Kozmić, Ivica Devčić, Marija Kuzminski, Ljiljana Sedlanić, Renato Pofuk te Doris Vlah i Luka Dančulović, poznati natjecatelji kulinarske TV emisije RTL-a ‘3,2,1 – kuhaj’.

Za dobru atmosferu pobrinut će se voditeljica programa Aleksandra Ličanin i solo izvođač Igor Baksa.

Gosti humanitarne akcije moći će sudjelovati s kupnjom donacijskog kupona od 30 kuna za vrhunski gastronomski užitak s uključenim jednim pićem po izboru (vino ili sok) vinske kuće Hažić i Cmrečnjak, kako bi pružili potporu Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju MURID.

U dječjem kutku, uz pomoć donatora tvrtke Rainstal, Etno Art Chef kreativne kuhinje i udruge Murid, za male goste osigurat će se mala radionica, zeleni tepih i igraonica – tobogan, gdje će roditelji zajedno s djecom moći stjecati nova znanja i vještine i dobro se zabaviti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije