AUDIO DETEKTIV Novi bend iz Čakovca promovira prvi singl i spot

Audio detektiv je novi bend nastao u Čakovcu tokom 2015. godine i to jednog dana kad je Bruno konačno izašao iz svoje kreativne, neuredne sobe i prezentirao Marinu svoje prve demo snimke.

Polako su skupili i ostatak benda te nakon kratkog preslagivanja ekipe, upornošću i trudom završili prvi album. Članovi benda su: Bruno Tkalec – vokal/gitara, Marin Kuharić – gitara, Bojan Križan – bas gitara, Matija Vabec – klavijature i Robert Modlic – bubnjevi.

Nakon završavanja albuma potpisuju ugovor s izdavačkom kućom Croatia records krajem 2016. godine. Već početkom 2017. izlazi i prvi singl – ‘Malo vremena za nas’.

O pjesmi i spotu

Pjesma je klasična ljubavna priča o nepovjerenju u novoj ljubavi nakon neuspjele bivše veze, ali opet sa sretnim završetkom jer potrebno je samo malo vremena da se stvari poslože i dolazi novi uzbudljivi početak…

Spot je sniman krajem godine u Čakovcu, a sve zajedno kroz ljubavnu priču spota začinili su glumci iz Čakovca – Kristina Štebih i Dino Pavleković te plesači koji su savršeno prikazali eksploziju ljubavi kroz ples – Gabrijela Pilić i Ištvan Varga.

Prvi singl ‘Malo vremena za nas’ izlazi upravo u petak, 3. veljače, a live promocija bit će u 21 sat u Podroomu. Osim promocije spota, Audio detektiv će premijerno po prvi put live predstaviti i odsvirati nekoliko pjesama s nadolazećeg albuma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije