DVD DONJI MIHALJEVEC U novu sezonu s čak 4 mlade ekipe

U četvrtak, 12. siječnja DVD Donji Mihaljevec je održao sastanak sa svojim najmlađim članovima i natjecateljima, čime su htjeli iskoristiti njiovo slobodno vrijeme tijekom zimskih praznika, kako ne bi zaboravili na vatrogastvo.

Na sastanku su voditelji Dejan Kočiš, Božidar Vlah i Marko Habuš napravili rezime natjecanja kroz proteklu 2016. godinu i osvrnuli se na ostvarene rezultate. Ukupno su sudjelovali na 16 natjecanja gdje su na njih 13 osvajali pehare, što su izuzetni rezultati za njihovo malo društvo.

U ovu natjecateljsku sezonu ulaze s čak 4 ekipe (pomladak muški, pomladak žene, mladež muški i mladež žene) što ukupno uključuje preko 40 natjecatelja. Priključuju se i mladi vatrogasci iz okolnih naselja te su voditelji istaknuli ponos što su u njima prepoznaju pozitivno okruženje i prijateljski pristup tokom vježbi i natjecanja.

I ove godine planiraju razne aktivnosti kako bi mladež dodatno motivirali za rad i natjecanja. Nakon sastanka, održano je višesatno druženje uz sokove, grickalice i karaoke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije