FOTO: Pjevačko kreativna rapsodija u Svetoj Mariji

U nedjelju, 15. siječnja je dvorana mjesnog društvenog doma u Svetoj Mariji bila dobrano ispunjena glede priredbe ‘Mladi pjevači i manekeni’ koju godinama unatrag organizira mjesno Društvo žena ‘Amalija Kranjec’.

Mimohod je to malih pjevača, od kojih su neki po prvi puta uzeli mikrofon u ruke, a i bili na pozornici, mimohod je to onih koji maštaju o svojim odjevnim kreacijama ili nose kreacije drugih. Simpatičnost priredbe bila je u tome što je najmlađa sudionica imala dvije, a najstarija je tek na polovici petog razreda. Mladost je to koja obećava.

Kako nam je rekla Gordana Hunjadi, predsjednica društva, priredba je finale onoga što su djeca kroz minule školske praznike četiri puta tjedno učile sa svojim mladim i ambicioznim voditeljicama Gabrijelom Jakupek i Paulom Kedmenec.

Toga popodneva pozornicom je prošlo dvadesetak mališana, što pjevača, što manekena sve s jednim ciljem da pokažu što su naučili, ali i da pokažu kakvi to skriveni talenti čuče u njima. A da ih ima dokaz je nerijetki gromoglasni pljesak koji je odzvanjao dvoranom pa stručnom povjerenstvu u sastavu, Franciska Kvakan, Dominik Kanižaj i Adrijana Komorski nije bilo lako odrediti one najbolje.

Ipak, najbolje je pjevala Ana Strbad iz Donjeg Mihaljevca, do nje se je plasirala Erika Zvošec, a treće je mjesto pripalo Leonardi Gašparić. Naj manekenom je proglašen Erik Orehovec, a među svima njima najljepšu frizuru je nosila Tia Levačić. Nagrade su najboljima, ali i svim sudionicima natjecanja, uručile Gordana Hunjadi i Štefica Perlić iz Društva žena ‘Amalija Kranjec’.

Valja dodati kako su manekeni nosili modni detalj kreacije ženskih torbi izrađene rukama vrijednih članica organizatorica priredbe. Cjelokupni program su znalački vodile Manuela Komorski i Viktorija Gašparić, a ništa manje mjerljivu zadaću za mix pultom nije imao DJ Nikola Karažinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije