Vatrogasci Donjeg Mihaljevca kartali belu i igrali stolni tenis

Četiri godine unatrag u cilju druženja članova DVD-a Donji Mihaljevec oni organiziranju kartaške turnire u beli. Takav je nedavno završen u prostorijama DVD-a Donji Mihaljevec u kojem je kartaška umijeća odmjerilo šest natjecateljskih parova.

Nagrade za tri najbolja para bile su skromne, a kao prvaci osvojili su ih par Josip StrbadMiljenko Pongrac, drugi je bio par Mario BartolićDragutin Lipić, dok je treće mjesto je pripalo paru Dejan KočišVedran Kranjec. Treba napomenuti da su Josip Strbad i Miljenko Pongrac konstantno tokom zadnjih 4 godine osvajali prvo mjesto te se radi o pravim ‘kartašima bele’.

Dejan Kočiš najbolji u stolnom tenisu

U subotu, 7. siječnja u prostorijama DVD-a Donji Mihaljevec održan je tradicionalni turnir u stolnom tenisu između članova DVD-a. Na turniru je sudjelovalo 8 igrača te je sistem igranja bio složen u dvije skupine po 4 igrača te su se razigravanjem po skupinama kristalizirala četiri najbolja.

U polufinalu su se tako susreli Dejan Kočiš i Andrija Strbad te Petar Pongrac i Boris Gregurek. U prvom susretu je pobijedio Dejan Kočiš a u drugom Boris Gregurek koji su potom međusobno odigrali finale gdje je u tri seta pobijedio Dejan Kočiš koji i u toku cijelog turnira nije izgubio niti jedan set. Treće mjesto je pripalo Petru Pongracu koji je pobijedio Andriju Strbada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije