Briga za mlade: Općina Donji Kraljevec stipendirat će 20 studenata

Na temelju Pravilnika o stipendiranju redovnih studenata, načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat u srijedu, 28. prosinca 2016., u općinskim prostorijama potpisao je ugovore o stipendiranju studenata.

U akademskoj godini 2016./2017. Općina će stipendirati 20 studenata na preddiplomskim, integriranim i diplomskim studijima, a koji imaju prebivalište na području općine Donji Kraljevec. Stipendija dodijeljena po ovom natječaju iznosi 500 kuna mjesečno.

– Drago mi je što Općina na ovaj način studentima i njihovim roditeljima može pomoći u školovanju, a još bi mi bilo draže da studij uspješno završe i ostanu živjeti na području općine Donji Kraljevec.

Oni su naša budućnost i zato nam je među prioritetima briga o mladima – rekao je za naš portal načelnik Miljenko Horvat.

Općinske stipendije će primati: Sabina i Martina Gosarić, Tajana i Van Đurasin, Mirna Mišćin, Martina i Davor Vidović, Stjepan Kučandi, Marta Sabol, Filip Taradi, Sabina Pintar, Luka Oreški, Dajana Švenda, Paula Purić, Dora Štefok, Karlo Strahija, Antonio Blažeka, Kristina Lajtman, Filip Belovari i Ivana Vadlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije