Puhački orkestar općine Mala Subotica održao koncert

Puhački orkestar općine Mala Subotica je u tamošnjem Domu kulture na Štefanje održao tradicionalni 18. koncert. Gošća koncerta je bila Elizabeta Cindrić iz Strahoninca koja je otpjevala božićne pjesme uz pratnju orkestra.

Nastupili su i “Lajtman-Marciuš-Organ Trio” koji su odsvirali jazz standardne pjesme. Trio čine Krunoslav Lajtman, Martin Lajtman i Marinko Marciuš. Voditelj koncerta je bio malo-subotički pjesnik Franjo Mesarić Frenki.

Svake godine članovi orkestra sa svojim voditeljem prof. Davorom Požgajem na kraju uspješne godine odrade i božićno-novogodišnji koncert. Publika u dvorani je uživala u lijepoj glazbi nešto više od sat vremena, a svaku njihovu izvedbu nagradila je pljeskom.

Orkestar je kroz čitavu godinu pratio sve događaje u općini Mala Subotica, no vrijedi spomenuti kako već nekolik ogodina održavaju koncerte u Selcu. Pozivnicu dobivaju i za općinu Starše u Sloveniji gdje su i ove godine nastupili, a isto tako i u Svetoj Mariji gdje se održava vatrogasno natjecanje sa zaprežnim špricama.

U zadnje se vrijeme orkestar dosta pomladio, a svi zainteresirani mogu im se pridružiti. Sve informacije mogu dobiti od tajnice Ive Držanić ili predsjednika Marka Trstenjaka.

Puhački orkestar općine Mala Subotica veoma je aktivna udruga preko cijele godine. Poželimo im i u 2017. godini mnogo nastupa, koncerata, druženja…

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije