Tvrtka Neores iz M. Središća donirala 15 tisuća kuna za djecu i mlade

Tvrtka Neores d.o.o. iz Murskog Središća osnovana je prije 11 godina te zapošljava preko 200 radnika, a svi zaposlenici dolaze sa područja Grada Mursko Središće i bliže okolice. Od samog početka, proizvodnja je usmjerena prema specifičnom proizvodnom asortimanu medicinskog tekstila i patentiranim, bešavnim specijalnim tekstilnim proizvodima, što je i dugoročni cilj uz potpuni odmak od klasičnog tekstila.

Kontinuiranim uvođenjem novih tehnologija i patenata, nude proizvode i usluge visoke kvalitete i visokog stupnja dodane vrijednosti.

Tvrtka je ove godine povodom božićnih blagdana prenamijenila dio financijskih sredstava u donaciju humanitarnoj udruzi i udrugama kojima je cilj i aktivnost poticanje, promicanje i razvitak sporta i rekreacije djece i mladih na području Grada Mursko Središće.

Kao društveno-socijalna tvrtka donirat će 15.000 kuna i to Školi nogometa NK ‘Rudar’ 5.500 kuna, KK ‘Rudar’ (mlađa kategorija) 2.000 kuna, udruzi ‘Serjojnske mame i bebe’ 1.500 kuna, udruzi Mažoretkinje 2.000 kuna, Odbojkaškom klubu ‘Plavi’ Peklenica 1.500 kuna, Atletskom klubu Mursko Središće 1.500 kuna i Caritasu Mursko Središće 1.000 kuna.

– Naša tvrtka nastoji prema svojim mogućnostima potpomagati zajednicu u kojoj posluje, a time i aktivnosti brojnih udruga s područja grada, izjavila je direktorica tvrtke Neores Nikica Kresta. Član Uprave, Stefan Kresta naglasio je izuzetno dobru suradnju sa gradonačelnikom Draženom Srpakom i Gradom Mursko Središće i zadovoljstvo što mogu dati njihov mali doprinos razvoju udruga na području Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije