Advent u Lumini shopping centru

U sklopu bogatog adventskog programa u trgovačkom centru Lumini posjetitelje očekuju veliki prigodni koncert i božićni sajam. Djeca za uspomenu dobivaju fotografije s Djedom Mrazom.

Kako se približava Božić, u trgovačkom centru Lumini sve je življe. Djed Mraz od petka, 9. prosinca, druži se s najmlađima, a svako dijete na dar dobiva fotografiju.

U subotu, 17. prosinca, s početkom u 17 sati posjetitelje očekuje veliki božićni koncert. Svoje će plesno umijeće pokazati članovi društva Naša djeca Varaždin, studija Feel Ciciban i KUD-a Ježek iz Beretinca. Najljepše pjesme iz ovog dijela godine izvest će Matija Borščak.

Isti se dan u centru Lumini otvara božićni sajam. Sajam na jednom mjestu nudi sve potrebno za nadolazeće blagdane – od gastronomskih delicija preko rukotvorina do cvijeća i jelki. Božićni ugođaj na jedinstven način donose Mirica Kukec s drvenim igračkama, tvrtka.

Ako s velikim izborom božićnih svijeća te Inter Ag i OPG Herega koji izrađuju božićne vjenčiće te uzgajaju božićne zvijezde. Bogatu gastronomsku ponudu sajma predvode OPG Kefelja i OPG Dješka s medom te OPG Kušt i mini mljekara Veronika s mliječnim proizvodima.Uz božićna drvca raznih vrsta i veličina posjetitelje sajma očekuje i velik izbor božićnih dekoracija te rasvjete. Sajam je otvoren do Badnjaka.

Isti dan završava i nagradni natječaj ‘Kiss & Share’. U sklopu njega mladi se u centru Lumini fotografiraju ispod imele te fotografije objavljuju na Facebooku. Najsretniji za svoju fotografiju kojom dijele ljubav, osvajaju vrijedne nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije