Pisma koja diraju srca: Djede, želim samo zdravlje i tople ‘štrampe’!

Subotnja pojava Djeda Mraza u čakovečkom središtu probudila je kod mnogih želju za darovima dostižnima i onima koji su jako daleko… Mališani su ti, a što je sasvim razumljivo, koji u tome prednjače.

U ruke Djeda Mraza došlo je mnogo, vrlo mnogo pisama. Jedno od njih posebno je izdvojio sa zadaćom da ga proslijedi Svetom Nikoli koji će ga u subotu prije podne zamijeniti na gradskim ulicama.

Izdvojio ga je jer ga je dirnulo u srce što će zacijelo i mnoge koji ga pročitate: ‘Dragi Sveti Nikola! Molim te donesi mi zdravlje svima, a meni samo jedne tople ‘štrampe’ da mi bude toplo kad se budem sanjkala s Josipom. Hvala ti! Renata – napisala je ona i svoju adresu u Strahonincu.

Dobri Djed je želju djevojčice odnio u Turistički ured Grada Čakovca gdje su je stavili na jelku. Voditeljici ureda Boški Ban Vlahek zacaklile su se oči te ovim putem poručuju Renati, njezinim roditeljima kako će želja biti proslijeđena Svetome Nikoli koji će biti njihov gost.

– Njega će zacijelo zanimati broj “štrampica” koje Renata nosi pa neka to dojavi nama ili portalu eMedjimurje.hr koji će ostvariti neku od sijaset nabrojenih želja njezinog mlađeg brata Josipa – rekla je. Da će tako i biti potvrdio je novinar Alen Fuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije