Sve je spremno za prvi Advent u Svetoj Mariji

Nakon što su obavljene sve pripreme za nadolazeće predstojeće blagdane u subotu je u parku u Svetoj Mariji po prvi puta obavljeno paljenje prve adventske svijeće.

To je bila priprema za ‘Advent u Svetoj Mariji’ koji će biti održan u nedjelju 4. prosinca s bogatim programom. Naime, u tom događaju će uz Općinu učestvovati sve udruge s područja općine te OŠ Sveta Marija. Pripremaju se kolači, fritule, pečene ribice, kuhano vino, čaj, adventski vijenci…

Uz bogat program sve će u Domu kulture nasmijati Teatar Kerekeš izvedbom Grimix bajke za sve uzraste s početkom u 14 sati. Program se nastavlja nastupom Dječjeg vrtića Kockavica i dodjelom darova za djecu završno s četvrtim razredom.

– Najljepše zahvaljujem svima koji su se uključili u realizaciju Adventa u Svetoj Mariji te pozivam sve mještane Svete Marije i Donjeg Mihaljevca, ali i šire, da dođu 4. prosinca u 14 sati u Svetu Mariju, bilo kao ponuđači proizvoda ili kao gosti.

Svi zajedno ćemo družeći se i pjevajući Božićne pjesme navijestiti rođenje Isusovo… – poručila je općinska načelnica Đurđica Slamek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije