FOTO: Međimurci posjetili Halida Bešlića!

Marin Dolenec iz Donje Dubrave veliki je obožavatelj bosansko-hercegovačkog pjevača narodne glazbe, Halida Bešlića.

Početkom ožujka ispunila mu se velika želja te je u diskoteci ‘Šampion’ u Domašincu upoznao svojeg idola koji se s njim zadržao u polusatnom razgovoru. Tada ga je Halid pozvao da ga posjeti na njegovom imanju u Semizovcu u blizini Sarajeva. Dogovoreno, učinjeno.

Krajem minulog mjeseca Marin se uputio put Semizovca. Halidu je na poklon ponio međimurske proizvode poput kupinovog vina, meda i ‘koščičnog’ ulja koje ga je posebno zainteresiralo. Halid mu je uzvratio svojim najnovijim CD-om te vlastitim parfemom ‘Miljacka’ koji je proizveden u limitiranoj seriji i više ga nema u prodaji.

Marin je odsjeo u apartmanu u Halidovom motelu uz koji se nalazi i njegova benzinska postaja. Dva dana je uživao u jutarnjem ispijanju kave sa svojim idolom, a ostatak vremena iskoristio je za razgledavanje Sarajeva.

Halid i njegov bratić Izo pozvali su ga iduće ljeto na novo druženje. Marin se obećao odazvati ukoliko mu poslovne obaveze to budu dozvolile. Pratnja Marinu na putu bio je poznati donjodubravski pjevač Saša Štefić Sale.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije