Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna

Prema prognozi Crometa suho vrijeme bi se moglo nastaviti i u četvrtak. Treba napomenuti da u ovakvim situacijama postoji mogućnost da u nizinama ostanemo i cijeli dan u magli ili niskoj naoblaci. To su oni dani kad u nizinama magla može pokvariti dojam lijepog vremena.

Postupna promjena vremena je moguća tijekom petka. Prijepodne će još biti većinom suho, mjestimice s maglom, a ujutro je moguć i mraz. Popodne će zajužiti uz porast naoblake, a do kraja dana je ponegdje moguće i vrlo malo kiše. Dnevna temperatura bi mogla narasti blizu 10 Celzijevih stupnjeva.

U subotu i nedjelju malo toplije, ali i promjenjivo vrijeme. Uz dosta oblaka moguća su kraća sunčana razdoblja, ali mjestimice i malo kiše ili kraći pljusak. Kiša je vjerojatnija u subotu. U subotu imamo južinu pa će i jutro i dan biti topliji, a u nedjelju će temperatura možda pasti za dva-tri stupnja.

Uglavnom, čini se da od vikenda kreće malo toplije vrijeme koje bi se moglo nastaviti i u sljedećem tjednu. Dakle, zasad kod nas u nizinama nema neke velike zime i pravog snijega, javlja Crometo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije