FOTO: Škola ‘Media Creatus’ održala Dan otvorenih vrata

U nedjelju se u glazbenom studiju ‘Jazbina’ u Maloj Subotici održao ‘Dan otvorenih vrata’ u organizaciji škole za glazbenu produkciju i audio inženjerstvo ‘Media Creatus’. Osim predstavljanja programa škole, upisa u tečajeve, vodili su se razgovori o problematici snimanja i produkcije.

Za sve prisutne bilo je organizirano i snimanje akustičnih gitara. Akustične gitare su snimali za grupu ‘Genova’ i njihovu obradu pjesme ‘Grad se beli’ koja je ujedno i posljednja pjesma za njihov album koji uskoro objavljuju za ‘Aquarius Records’.

Studio je otvorio svoja vrata za sve one koji su željeli vidjeti, doživjeti i saznati što je to tonski studio i kako nastaje jedna pjesma, kako se snima, miksa, kako se pravi master.

Vlasnik studija ‘Jazbina’ Marko Lajtman zajedno s glazbenim producentom Vjekoslavom Magdalenićem osmislio je školu ‘Media Creatus’ kao edukativni centar vezan za audio inženjerstvo i glazbenu produkciju.

U studiju smo zatekli i dečke iz čakovečkog banda ‘Genova’. Postavu benda čine Hrvoje Krištofić i Gabriela Hrženjak kao vokali, Rok Mikec – klavijature, Dino Blažeka – bas gitara, gitaristi Alen Horvat i Patrik Jambrošić te Nikola Mikulić na bubnjevima.

Band ‘Genova’ snima svoj prvi nosač zvuka autorskih pjesama. ‘Genova’ i ‘Media Creatus’ pozivaju na promociju albuma te proslavu pet godina zajedničkog rada, 10. prosinca. u Metalac industrial bar u Čakovcu. Želimo im puno uspjeha u njihovom daljnjem radu i na promociji svog prvog CD-a.

3

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije