Primjer dobre suradnje: Kotoripske gazele na zelenom travnjaku

NK ‘Graničar’ iz Kotoribe uveo je, čini nam se rijetki u Međimurju, dobru praksu da na neke posebne nogometne priredbe u goste dovodi mjesne mažoretkinje iz udruge ‘Kotoripske mažoretkinje’. Takvu su praksu započeli s dolaskom novog, ambicioznog i kreativnog predsjednika Zorana Radmanića koji je mažoretkinje prvi puta pozvao na tradicionalni turnir povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Drugi poziv iz kluba je uslijedio ove nedjelje na prvenstvenu utakmicu 11. kola 1. ŽNL MNS između NK ‘Graničar’ i NK ‘Mladosti’ iz Svete Marije jer su klubu smatrali da je to susret drugačiji od drugih. Mažoretkinje nijedan poziv ne odbijaju. Naprotiv, s nastupima njihova popularnost raste.

Nastupile su na travnjaku u poluvremenu utakmice, a pozdravljene su kao sudionice nedavno održanog 18. Europskog prvenstva gdje su zauzele vrlo dobro 10. mjesto, a njihova članica Ema Zadravec je bila 12. u solo nastupu.

– Započeta suradnja će se nastaviti – rekao je predsjednik Radmanić i dodao da kada se u njihovom Sportskom parku čuje neka druga glazba, kada se čuje pljesak drugačiji nego nogometašima onda se zna da su tu mjesne gazele.

Već sada se među nekim optimistički nastrojenim navijačima čula najava njihovog novog dolaska na travnjak kada će seniorski sastav slaviti naslov prvaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije