Farma: Međimurec Damir Toplek opet u borbi za glavnu nagradu

U eliminacijskom dvoboju u showu ‘Farma’ sinoć su dvije suprotstavljene zadruge navijale iz sveg glasa za svoju farmericu. Jasmina kao prva duelistica u dvoboj je uzela Barbaru, a premda su se obje farmerice borile s velikom željom da jedna izbaci drugu iz showa, presudila je Barbarina snaga. Kao druga duelistica, Barbara je odabrala dvoboj snage, kola, njezino najjače područje te unatoč otporu kojeg je Jasmina pružala, izbacila ju je s farme.

Budući da su se farmeri našli na polovici svoga putovanja, pravila nalažu da od ovoga tjedna pobjednik eliminacijskog dvoboja postaje Gazda farme. Tako je Barbara postala nova Gazdarica farme. Barbara će stoga voditi ne samo crvenu, već i zelenu zadrugu koje su se od tog trenutka spojile u jedinstvenu – zlatnu zadrugu.

Gazda farme, Barbara, živjet će na Novoj farmi i voditi farmu s još dvije osobe, a odlučila se za Gorana i Kristijana.

Novo razdoblje farme podrazumijeva nove poslove, nove izazove, a i pred Gazdaricu je stavilo još jednu kušnju, da na farmu vrati dvoje farmera u igru. Dvoje povratnika natjecat će se također za glavnu nagradu, ali za umanjen iznos, 250 tisuća kuna. Između Zinke Dekanić, Lare Đunđuš, Damira Topleka, Ankice Šadek te gubitnice dvoboja Jasmine Milaković, Barbara je odlučila na farmu vratiti Damira i Ankicu.

– Damir definitivno treba drugu priliku, mislim da je bio slab bez Lare i da će biti od koristi zajednici, a Ankica zato što ja i ona moramo riješiti neke račune – argumentirala je Barbara svoj odabir.

Farmerske zajednice spojile su se u jednu, a farmeri su na papir morali zapisati sve negativno što ih muči i baciti papir u vatru u nadi da će svu negativnost progutati plamen.
Barbara je sve sažela u deset riječi.

– Od zavisti, ljubomore, nekih lažnih prijateljstva, sve sam to nabrojala, zgužvala i bacila u tu vatru. Pokušat ću od sutra okrenuti novi list i probati sa svima komunicirati i biti ok – kazala je. Nakon što su sve negativne misli prenijeli na papir i bacili u vatru,došlo je dvoje starih farmera Ankica i Damir, koji će se zlatnoj zajednici pridružiti u nastavku showa.

41-godišnji ing. strojarstva Damir Toplek je iz Čakovca. Damir za sebe kaže da je simpa, cool, spreman na sve, pozitivac, sretan, otkačen i avanturist. Najveća mu je vrlina to što je pouzdan i dobar prijatelj, a mana je da je perfekcionist.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije