U Murskom Središću oformljena dramska sekcija KUD-a Mura

KUD ‘Mura’ društvo je dugogodišnje tradicije, prepoznatljiv kulturno-umjetničko-zabavni čimbenik Murskog Središća i šire. Dvadeset godišnja tradicija pod imenom Mura, i više desetljeća prijašnjeg kvalitetnog rada, stvorili su današnjeg nostitelja kulturnih i zabavnih manifestacija u Murskom Središću.

Dramska sekcija desetljećima je djelovala u sklopu KUD-a “Mura”, ali je nažalost ugašena, iz raznih subjektivno-objektivnih razloga. Sada ponosno obavještavaju svekoliko pučanstvo da je 19. listopada 2016. godine održan 4. sastanak Upravnog odbora KUD-a “Mura” na kojem je ponovo osnovana dramska sekcija. Voditeljem dramske sekcije imenovan je Bojan Bračko iz Murskog Središća, svima poznat kao djelatnik Gradske uprave – referent za informiranje-administrator, kao prvi tajnik Turističke zajednice Grada Mursko Središće, kao nekadašnji voditelj kina “Rudar” i kao današnji suradnik web portala Muralist.

– Nadamo se i vjerujemo da će pod njegovim vodstvom dramska sekcija ponovo zaživjeti i početi sa probama i radom, te da ćemo u novom Centru za kulturu ponovo moći gledati dramske predstave domaće produkcije – kaže predsjednik KUD-a Slavko Bregović.

Pozivaju sve zainteresirane koji imaju volju i sklonost glumi i “glumatanju” da se jave voditelju dramske sekcije Bojanu Bračko na telefon 098 200 801 ili predsjedniku KUD-a “Mura” Slavku Bregoviću na 0989317420, kako bi ponovo formirana dramska sekcija do kraja ove godine okupila glumačko-organizacijsku postavu i što prije počela s probama.

Također pozivaju građane koji se žele pridružiti ostalim sekcijama KUD-a “Mura” (pjevački zbor, tamburaški sastav, ili folklorna sekcija) da se jave predsjedniku ili jednostavno dođite s nekim od članova KUD-a na oglednu probu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije