Ujedinile mještane u plemenitom cilju: Djeci nabavili novo igralo

S obzirom da je igralo na dvorištu dječjeg vrtića Stonoga u Novom Selu Rok dotrajalo i postalo potencijalno opasno, na inicijativu odgojiteljica i uz suradnju svih mještana, roditelja, djece te poduzetnika krenulo se u opsežnu akciju prikupljanja sredstava za novo igralo.

Pod motom ‘Nitko od nas ne može učiniti sve, ali svatko od nas može učiniti nešto’ ostvarene su mnoge akcije. Prvo u nizu akcija bilo je Druženje povodom Dana obiteljiu čijem su programu sudjelovala djeca iz vrtića Stonoga, Čakovečke mažoretkinje, Dramska skupina roditelja Dječjeg vrtića Pčelica iz Ivanovca, Ženska vokalna skupina Sv. Marko iz Selnice.

Isto tako u organizaciji DV Stonoga organizirana je Dramska večeru kojoj su sudjelovali KUD Katruže Ivanovec, KUD Žiškovec i KUU Društvo žena Gornji Kraljevec te poklonjenim programom pripomogli ovoj akciji. Vrijednoj akciji pridružili su se i Veterani NK Omladinac te odigrali prijateljsku utakmicu na kojoj su se prikupljala sredstva za novo igralo.

U akciju su uključena i sredstva nagrade koju je osvojio Vrtić Stonoga u Unimerovoj akciji sakupljanja papira, a koju potpomažu svi mještani prikupljanjem papira. Svakako to sve zaokruženo je donacijama poduzetnika i privatnih osoba koje su se odazvale na zamolbe za ovu hvalevrijednu akciju.

Zajedničkim snagama tako je prikupljeno 12.500,00 kn te već pribavljeno novo igralo s penjalicom i toboganom koje ponosno dočekuje djecu na igri.

Svojim novčanim donacijama pomogla su i privatna poduzeća: KOKOT- Ivan Posel , Aladin d.o.o., Vulkanizacija Škvorc j.d.o.o., Huzjak Karmen, Siniša d.o.o., Consido d.o.o., Auto-Akcija d.o.o., Polycan aerosols d.o.o., Studio kose Ramija d.o.o., Tasa d.o.o., Emi stil d.o.o. i Svam-lim d.o.o. Poduzeće Panex Mix d.o.o. donirao je uslugu dopreme i montaže igrala.

Ovim akcijama odgojiteljice Jagoda Srša, Maja Kozjak Hladki, Saša Šalamon i Smiljana Nedeljko uspjele su ujediniti mještane u plemenitom cilju da djeci pruže još bolje uvjete za igru i učenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije