U Prostoru koncert u znak sjećanja na Branka Črnca Tustu i Danka Topleka

Klub prostor ‘CeZam’ Čakovec i Udruga mladih ‘3FF’ Čakovec nastavljaju četvrtu godinu za redom s organizovanjem memorijalnog koncerta ‘We Salute You’ u znak sjećanja na Branka Črnca Tustu i Danka Topleka.

Koncert će se održati 29. listopada 2016. u Čakovcu u Prostoru. Organizatori poručuju da je memorial zapravo za sve ljude koji su ostavili neki pozitivan utjecaj na sve nas i otvorili nam put koji nas je doveo do toga da se jednom godišnje okupimo, prisjetimo, proslavimo i naravno, da sviramo pank njima u čast.

Ovih godina čast im je ugostiti bendove poput Antitodor, Six Pack, Bakterije, Me As Well, Crasso de Odio, Loš Primjer, Atheist Rap koji su se odazvali pozivu na memorial. Ovogodišnje izdanje uveličati će zagrebački bend FNC Diverzant koji nakon trinaest godina dolazi u Čakovec. Uloga domaćina pripada bendu Bez panike. Ekipa se okuplja nakon nekoliko godina stanke samo povodom ovog koncerta. Lineup pojačavaju sastav Panicka iz susjedne Slovenije, točnije Lendave.

Zbog ograničenog kapaciteta kluba Prostor, osigurajte svoje mjesto na koncertu i to u Caffe Baru Fox i Caffe Bar Zrinski u Čakovcu, Caffe Baru Elephant u Varaždinu i Mansarda – Padlas Lendava.

Za posjetitelje iz ostalih gradova primaju rezervacije na email: rezervacijepck@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije