Poznati komičari humanitarno u Čakovcu za napuštene mace

Novi stand up projekt poznatih komičara – LAJNAP predstavit će se čakovečkoj publici 5. studenog od 19 sati u Centru za kulturu. Radi se o humanitarnoj večeri Best of materijal komičara.

Što je LAJNAP?

LAJNAP su ekipa Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski, Međimurec Vlatko Štampar i Goran Vugrinec Goc. Riječ je o našem novom projektu sa zajedničkom jednostavnom idejom: Nova sezona. Nove fore. Isti plan. Nasmijati vas. Nakon 16 prodanih večeri u Zagrebu, ekipa kreće van zagrebačkih granica, a prvo odredište je Čakovec.

Humanitarni LAJNAP, na inicijativu poznatog međimurskog komičara Vlatka Štampara, održat će se za Udrugu Skolinšte dobrote Čakovec.

Udruga je osnovana 23. siječnja 2013. godine kako bi se potaknula svijest i drugačije razmišljanje o životinjama, posebice mačkama. Udruga NEMA sklonište (azil) već je to samo naziv udruge koji poručuje da će prigrliti sve bez obzira na različitosti. Neprofitna su organizacija i sve rade na osnovi volonterizma.

Kroz ove godine sklonjeno je već više od 500 mačaka sa ulice, provedeni su projekti sterilizacije divljih mačaka, te je udomljeno oko 400 maca u zauvijek domove. Ništa od ovoga ne bi uspijeli bez dobrih ljudi koji prate rad udruge i bez donacija kojima podržavaju i pomažu u radu.

Ove godine sklonjeno je najviše mačaka do sada sa ulice, lječile su se teško bolesne mace koje su zahtjevale puno veterinarske skrbi,operacija, te kvalitetne hrane. Uslijed toga veterinarski dug vrtoglavo se popeo te je cilj ovog humanitarnog LAJNAP-a podmiriti sve veterinarske troškove i osigurati macama hranu za ovu zimu. Svi ste pozvani jer osim što ćete pomoći napuštenim macama, čeka vas i dobra zabava uz puno smijeha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije