Zimovanje i škola skijanja za djecu u Kranjskoj Gori

Udruga Vitae U.S.R. ove godine organizira po drugi put Zimovanje i školu skijanja za djecu od navršene 5. godine starosti pa do 14. godina. Ne propustite četiri nezaboravna dana, od 26. do 29. prosinca, na snijegu uz školu skijanja i druge sportske i zabavne igre!

Odmaralište Vladimir Nazor, Kranjska Gora

Hostel Snježinka (odmaralište Vladimir Nazor) smješten je u centru Kranjske Gore i namijenjen je djeci predškolske i školske dobi. Odmaralište ima bogato tridesetgodišnje iskustvo u organizaciji zimovanja i škole skijanja. Školu skijanja vode učitelji skijanja iz Hrvatske (Čakovca i Varaždina) s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Skijalište je udaljeno 500 m od odmarališta. Odmaralište raspolaže kapacitetom 100 ležajeva u višekrevetnim sobama (8 – 12) sa zajedničkim sanitarnim čvorom po etažama, prostorom za, igru, rekreaciju, TV (hrvatski programi) i WI- FI. Odmaralište je zatvorenog tipa, na prostoru od 1.000m2 u kojem borave djeca i odgojatelji. Nema drugih gostiju.

Cijena: 1.917,00 kuna za gotovinsko plaćanje, 1.995,00 kuna za plaćanje do 12 rata.

Cijena uključuje:

– 3 puna pansiona sa 4 obroka dnevno + ručak u povratku,
– voditelji, odgojitelji i ski učitelji (profesori Kineziolozi),
– prijevoz turističkim autobusom (Jambrošić tours),
– baby ski lift,
– zdravstvenu skrb u odmaralištu,
– osiguranje od posljedica nesretnog slučaja + dodatno zdravstveno osiguranje,
– najam sportskih objekata,
– diplomu o završenom početnom tečaju skijanja.

Cijena ne uključuje: Ski opremu (postoji mogućnost najma u koliko nemate vlastitu opremu) i Ski kartu za napredne skijaše. Broj polaznika je ograničen na 60 djece, prijave se primaju do 15. prosinca 2016. ili do popunjenja grupa. Iza 15. prosinca će biti roditeljski sastanak na Gradskim bazenima u Čakovcu. Sve informacije možete dobiti na broj 091 574 06 44 (Tomislav Horvat, prof.) ili na email: vitae.usr@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije