Intervju s članovima benda O.S.D.S. uoči koncerta u Paladinu

Uoči koncerta u Caffe baru Paladin u Čakovcu 29. listopada sve popularnijeg zagrebačkog benda O.S.D.S. , široj publici poznatijeg kao tamburaški sastav ‘Od srca do srca’, donosimo vam kratki intervju s članovima O.S.D.S-a.

eMedjimurje.hr: Pred vama je koncert u čakovečkom klubu Paladin. Što pripremate?

– U klubu Paladin dosad smo nastupali mnogo puta i na neki način je on postao naše uporište u Međimurju. Koncerti tamo zaista su nam iznimno dragi jer su nas ti ljudi fenomenalno prihvatili! Publika u Čakovcu već nas dobro poznaje, a poznajemo i mi nju. Pripremamo sve ono što znamo da vole, i od nas i bez nas, ali pripremili smo i nekoliko iznenađenja i novih stvari, kako bismo ljudima onemogućili osjećaj deja vua. 🙂

eMedjimurje.hr: Nedavno ste nastupili na zagrebačkoj Šalati kao gosti na velikom koncertu Opće opasnosti. Kako je bilo?

– To je zaista bilo jedno nesvakidašnje i divno iskustvo za nas! Opća Opasnost jedan je od najvećih bendova naših prostora i otvoriti njihov koncert bili su ujedno i veliko zadovoljstvo i velika obaveza. Ipak, mogu reći da smo razvalili! Portali, novine i publika koja je nakon koncerta pisala i pričala o nama redom je to činila u pozitivnom kontekstu, često uz korištenje superlativa, što znači da smo ispunili očekivanja. Osim ispunjenja očekivanja, zaista smo uživali u nastupu i odlično se zabavili na pozornici.

eMedjimurje.hr: Za taj ste nastup snimili i video?

– Budući da je to bila jedna od najvećih pozornica na kojima smo dosad nastupili, htjeli smo taj nastup zabilježiti i kamerom. Ideja spota koji smo napravili jest da energija, strast i trud koji smo uložili u taj koncert, bilo pripremom za njega ili na njemu, dođu i do publike. Iskreno vjerujemo da nam je to uspjelo, a reakcije publike to nam potvrđuju!

eMedjimurje.hr: Koliko vam je bitna komunikacija sa fanovima na društvenim mrežama?

– Mnogo pažnje pridodajemo toj vrsti komunikacije; Web page, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter… Sve su to mreže na kojima imamo profile na kojima smo ažurni i na kojima nas se može pratiti i s nama komunicirati. Još je važnije napomenuti da svaku od tih mreža vodimo osobno te smo svaki objavljeni post objavili sami, kao što smo i na svaku poruku odgovorili osobno. Naši fanovi to, čini se, primjećuju, te zaista možemo reći da imamo super komunikaciju s njima.

eMedjimurje.hr: Kakvi su daljnji planovi benda O.S.D.S.?

– Zaista smo neprestano u novim projektima te su svakodnevne probe i/ili sastanci i dalje dio našeg uobičajenog ritma života. U ovom trenutku u našim je sve podređeno novom singlu kojeg planiramo izbaciti u sljedećih par tjedana (iskreno, već smo to planirali napraviti :D). Nakon singla u planu je jedan poseban projekt o kojem ćemo više obavijestiti fanove kada za to dođe vrijeme, a poslije na ćena red opet doći nešto novo i drugačije. Nevjerojatno smo zagrizli za ovu svoju priču te ne namjeravamo pustiti… U skladu s time, Hrvatska može još zaista mnogo toga očekivati od nas i u neposrednoj, ali i u daljoj budućnosti! U međuvremenu, svaki petak i subota odavno su rezervirani za svirke u raznim dijelovima Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije