Klub oboljelih od raka prostate organizira Kestenijadu

Županijska liga protiv raka Čakovec – Klub oboljelih od raka prostate poziva vas na edukativnu Kestenijadu koja će se na čakovečkom Trgu Rebuplike održati u subotu, 15. listopada u vremenu od 9 do 12 sati. Klub oboljelih od raka prostate osnovan je u sklopu Županijske lige protiv raka Čakovec početkom prosinca 2010. godine.

Ciljevi kluba su okupljanje oboljelih članova i njihovih obitelji, međusobna razmjena informacija i upoznavanje s aktualnostima vezanim za ovu učestalu zloćudnu bolest muške populacije srednje i starije životne dobi, promicanje i širenje svijesti o učestalosti raka prostate, te potrebi preventivnih godišnjih pregleda ugroženih skupina muškaraca, organiziranje stručnih predavanja, sudjelovanje članova kluba u akcijama ostalih klubova Županijske lige protiv raka Čakovec te prikupljanje sredstva putem donacija i humanitarnih akcija.

Financijskim sredstvima prikupljenim tijekom akcije (prodajom kestena) pomoći će se u nastavku prevencije i borbi protiv raka prostate. Svi ste pozvani da se uključite u akciju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije