Od petka, 30. rujna do nedjelje, 3. listopada u restoranu Mamica u Pušćinama održava se Festival gljiva.
Večeras u 19 sati na redu je Priča iz šume – večera sljubljena s međimurskim vinima (Belović, Cmrečnjak i Lovrec).
Subotnji program počinje u od 10 sati izložbom gljiva koju na terasi restorana možete pogledati do 18 sati. Kuhanje gljivarske kotolovine počinje u 11 sati, a s Mamicom kuha međimurski olimpijac – gimnastičar Filip Ude.
Od 12 do 15 sati traje gljivarski ručak. Dodajmo da će od 9 do 13 sati biti emitiranje radijske emisije Trbuhozborci, Hrvatskog radija, s terase Mamice. Voditelji emisije su Mirko Fodor i Andro Tomović.
U nedjelju izložbu gljiva možete pogledati od 10 do 18 sati, a gljivarski ručak počinje u 12 sati. Organizatori su restoran Mamica, TZ Općine Nedelišće i Gljivarsko društvo Smrčak Čakovec.