Još malo uživajte u suncu, od nedjelje stiže velika promjena

U Hrvatskoj bi danas i dalje trebalo biti pretežno sunčano i toplo vrijeme, dok bi sutra i tijekom vikenda moglo biti kiše, a u nedjelju se očekuje hladnije vrijeme te povremena kiša i pljuskovi, navodi Državni hidrometeorološki zavod.

Danas će biti pretežno sunčano uz umjerenu naoblaku. Vjetar će biti slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 22 i 27 °C.

U petak će u većini krajeva biti pretežno sunčano, a ujutro ponegdje može biti sumaglice ili magle. U najzapadnijim predjelima i na sjevernom Jadranu povremeno će biti više oblaka, lokalno uz mogućnost za malo kiše. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom će se kretati od 8 do 13, a najviša dnevna od 22 do 27 °C.

Za vikend će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Oblačnije će biti u nedjelju uz povremenu kišu i pljuskove. I dalje će biti toplo, a u nedjelju na kopnu malo hladnije, navodi DHMZ.

Gledajući sedmodnevnu prognozu može se vidjeti kako će maksimalna temperatura idući tjedan, a negdje već u nedjelju, pasti ispod 20 stupnjeva. U Čakovcu će tako u subotu maksimalna temperatura biti 23 stupnjeva, u nedjelju 19, u ponedjeljak 17, utorak 15 i srijedu tek 13. Mogućnost kiše u našem kraju postoji i početkom tjedna.

(Izvor: DHMZ)
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije