Međimurka Sara i Dalmatinac Ante zaigrali se ispod plahte

Da se nešto kuha između Sare i Ante, teško je bilo za pretpostaviti, no kada se Međimurka Sara pridružila Dalmatincu Anti u njegovom krevetu, farmerima je postalo jasno – imamo još jedan par na farmi!

>>> Međimurka otvorila dušu: ‘Moram pod hitno naći nekog sponzora’

Nakon što su gledatelji dva tjedna pratili ljubavna šaputanja Lare i Damira na ogradi, a potom i Gorana i Josipe te Tomislava i Barbare, još jedna ljubavna priča rodila se upravo na farmi.

Za razliku od ovih parova čijoj ljubavi na putu stoji samo ograda koja dijeli dva imanja, Sara i Ante iz iste su zajednice, što znači da njihovi susreti nisu uvjetovani sastancima na ogradi. Budući da je ovoga tjedna Ante Gazda, a u Novoj farmi u koju su se farmeri preselili ovoga tjedna Gazda spava sam u svojoj sobi, ove noći u sobi mu se pridružila i Sara.

Od tihog ljubavnog gugutanja, uslijedili su vrući poljupci, a potom se ovo dvoje farmera prepustilo strastima ispod plahti. Dok je jutro za Saru započelo prpošno, Ante kao da je ustao na lijevu nogu. “U jednu ruku se moja želja ispunila, a u drugu i ne zato što smo tu na farmi pa je sve javno.

Ante je super odličan!”komentirala je Sara proteklu večer ne mogavši sakriti osmijeh s lica. Za razliku od nje, Antu proždire krivnja do te mjere da se morao povjeriti Jasmini i Daliji. “Ne znam zašto sam ono napravio sinoć. Brijali smo mi u sobi. Sama mi je došla.” rekao je Jasmini i Daliji koje su čistile jezero. Na pitanje Jasmine sviđa li mu se Sara uopće, Ante joj odgovara:”U tome je problem. Ne sviđa mi se i to me mori, pa sam trebao nekome reći.”

Dalija ga je pokušala uvjeriti da se ne treba loše osjećati jer nema djevojku.”Nisi nekome nanio neko zlo, sramotu ili ne znam što. Ovo što se desilo, desilo se. Mladi ste, slobodni ste i gotovo.” poručila mu je Dalia i kazala kako joj se Sara povjerila da se zaljubila u njega. “Ona misli da ćete biti u ozbiljnoj vezi vani.” kazala je zabrinuto Dalia, na što joj je Ante odgovorio: “To me pere jer sam joj dao vjerojatno na taj način lažnu nadu.”

Sara Đunđuš iz Pušćina ima 24 godine i po zanimanju je njegovateljica, dok Ante Baždarić ima 20 godina, iz Splita je i po zanimanju je kuhar/konobar. Kako će Sara reagirati kada joj Ante kaže da ju gleda samo kao prijateljicu, ne propustite doznati na Novoj tv!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije