Pismo čitatelja: Skoro izazvala nesreću i još bila bezobrazna

U našu redakciju javio se čitatelj koji je nam je opisao događaj koji se u Čakovcu dogodio u subotu u prijepodnevnim satima. Ostao je zgrožen riskantnom vožnjom biciklistice i verbalnim vrijeđanjem koje je doživio.

‘ Bila je subota 24 .rujna, 11,05 sati. Automobilom sam Ulicom Ivana pl. Zajca krenuo od pravca ‘Lidla’ prema parkiralištu svoje zgrade u spomenutoj ulici. Vozeći se dozvoljenom brzinom došao sam u razinu biciklistkinje koja se vozila lijevom stranom kolnika.

Najednom, bez ikakvih jasnih znakova ona je skrenula na desnu stranu, valjda se sjetivši kako joj je tamo i mjesto. Zamalo je izbjegnuto ono najgore… Otvorivši prozor u laganoj vožnji iskazao sam negodovanje prema biciklistkinji. Nisam ništa očekivao, a najmanje:

– Budalo kako to voziš p…. ti m…….! Ti više nisi za auto! Nastavila je sada vožnju desnom stranom. Stao sam na svom parkirnom mjestu čekajući da se doveze do mene, no dama se jednostavno okrenula, opet ne provjeravajući može li to nesmetano učiniti.

Ostao sam zgrožen riskantnom vožnjom, a još više ponašanjem dame koja je imala negdje između 25-30 godina. Možda griješim jer, vjerujte mi ostao sam zgrožen nakon svega doživljenog’, napisao nam je naš razočarani čitatelj koji je bio vozač u tom trenutku u Ulici I. pl. Zajca. Dodao je kako razočaranje proizlazi nesavjesnom vožnjom dame, ako se tako može nazvati, a još više manirom koji je iskazala na javnom mjestu.

On drži da to javnost mora znati, a bilo bi mu i drago da to u miru pročita spomenuta dama. Ne mora javno komentirati već neka se u sebi zapita: – Što, to sam bila ja, ja neoprezna bezobrazna? Mi ćemo dodati da takvima nije mjesto na prometnicama, a još manje u javnosti. Mlada damo za ovo se pokrijte preko glave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije