Odlični rezultati naših vatrogasaca na državnom natjecanju

>> Odlični rezultati naših vatrogasaca na državnom natjecanju

U subotu, 24. rujna u Puli je održano XII. Državno vatrogasno natjecanje za mladež u kategoriji muški i žene. Iz Međimurja je na ovom natjecanju nastupilo sedam ekipa koje su izborile plasman kao najbolje iz županijskog natjecanja.

Odlično pripremljene ekipe bile su na vrhuncu priprema i pokazale su svoj maksimum, ali da bi bio najbolji u državi potrebno je i malo sreće. Sve ekipe plasirale su se među deset najboljih u RH, što je iznimno pohvalno. Tako su prikazale da se kvalitetno radi sa mladeži u županiji.

Osim brojnih međimurskih navijača koji su došli bodriti naše ekipe tamo su imale i podršku podpredsjednika HVZ-a, ujedno i predsjednika VZMŽ Maria Medveda, zapovjednika VZMŽ Mladena Kanižaja i tajnika VZMŽ Dragutina Trupkovića.

U kategoriji Mladež muški (nastupilo 56 ekipa) 4. mjesto zauzeo je DVD Gardinovec, 5. je bio DVD Krištanovec, 7. mjesto pripalo je DVD Palinovec, dok je DVD Mačkovec bio deveti.

U kategoriji Mladež žene (nastupilo 48 ekipa): 4. mjesto zauzeo je DVD Palinovec, 6. mjesto pripalo je DVD Žiškovec, a DVD Gardinovec zauzeo je 9. mjesto.

Iznimne čestitke na postignutim rezultatima svim ekipama koje su predstavljale Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije, kao i vatrogasnim sucima iz našeg kraja.

Sljedeći vikend na istom stadionu također će se održati Državno natjecanje, ali za seniorske ekipe, gdje VZMŽ također šalje vrlo kvalitetne ekipe na natjecanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije