Članovi Smrčka priređuju izložbu gljiva u SoHo baru

Gljivarsko društvo ‘Smrčak’ iz Čakovca i ove će godine održati svoju tradicionalnu 22. izložbu gljiva. Izložba će se održavati 24. i 25. rujna (subota i nedjelja) u atriju SoHo bara. Otvorenje je u subotu u 10, a otvorena je do 18 sati, kao i u nedjelju.

Izložba se održava u sklopu manifestacije Jesenska rapsodija, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Čakovca, a pod pokroviteljstvom SoHo bara. Sljedeća izložba održat će se 1. i 2. listopada (subota i nedjelja, od 10 do 18 sati) na terasi pokrovitelja, restorana “Mamica” u Pušćinama.

Na toj izložbi moći će se kušati jela od gljiva, a sam događaj prenosit će se uživo na II. programu Hrvatskog radija, uz voditelja Mirka Fodora. Izložba će se održati u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije. Ulaz na obje izložbe je besplatan. Svaka izložba “Smrčka” je edukativne naravi pa i posjetitelji mogu na nju donijeti na prepoznavanje gljive koje su sami ubrali.

Prisutni članovi Društva spremno će podijeliti s posjetiteljima svoja iskustva i znanje o gljivama. Još jednu izložbu “Smrčak” će održati u gradskoj sportskoj dvorani “Arena” u Varaždinu. Ta izložba, koja postaje trećom tradicionalnom izložbom “Smrčka”, održava se u sklopu sajma Lov, ribolov, priroda i turizam, koji traje od 7. do 10. listopada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije