FOTO: ‘Hladno pivo’ priuštilo Kotoribi genijalan punk rock koncert

>> Dani Kotoribe – koncert Hladnog piva (Subota, 17.9.2016.)

Zagrebački rock sastav ‘Hladno pivo’ gostovao je u subotu navečer podno velikoga šatora u Kotoribi. ‘Hladni’ su svojom svirkom, među mnoštvom obožavatelja, stvorili atmosferu do usijanja. ‘Gibali’ su se ljudi uz taktove njihove glazbe, a bili su tu oni iz cijelog Međimurja i susjednog prekodravlja.

Publika je te subotnje večeri imala priliku čuti neponovljivog Mile Kekina za kojim nisu nimalo zaostajali dečki iz benda. Zagrebački rock sastav posebno je oduševio ljubitelje malo žešćeg zvuka, priuštio im je uživanje u hitovima prošlih, ali i najnovijeg albuma.

Dečki iz zagrebačkih Gajnica prešli su dug i trnovit put od pankera do benda koji je danas sinonim za rock i društveno angažirane tekstove koji progovaraju o svim, pa i politički ‘nekorektnim’ temama. Danas je Hladno pivo jedan od najatraktivnijh hrvatskih koncertnih bandova za koji se uvijek traži karta više.

Ovoga puta nije trebalo karte jer je Općina Kotoriba sve nazočne počastila koncertom povodom Dana Kotoribe. Nakon ovog koncerta i takve atmosfere mnogi su potegnuli ‘zdeno’ pivo. Program Dana Kotoribe se nastavlja danas zabavno – kulturnim programom od 15 sati ispod šatora. Za 20 sati najavljen je koncert klape Kampanel, dok Dani Kotoribe završavaju u 22 sata velikim vatrometom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije