Plesni klub D&D iz Varaždina dolazi i u Čakovec

Plesni klub D&D djeluje već 20 godina na području Osijeka, 7 godina u Varaždinu, a sada dolazi i u Čakovec. Okuplja članove svih uzrasta od onih najmlađih koji su polaznici grupa modernih plesova (HIP HOP, MTV dance) i natjecateljskih standardnih i latinsko-američkih plesova, do odraslih i stariji koji su polaznici rekreativnih ili amaterskih grupa društvenih plesova.

U segmentu amaterskih plesova, plesni klub nudi tečajeve društvenih plesova (discofox, slowfox, cha-cha-cha, engleski i bečki valcer, a neizostavan dio paketa su salsa, bachata, kizomba, argentinski tango, lady style, te zumba. Posljednjih nekoliko godina u klubu se prvenstveno profilirala salsa kao najpopularniji zabavni ples u paru uz naravno kizombu.

Iza plesnog kluba su veći plesni projekti poput prvog trodnevnog internacionalnog salsa kongresa u Varaždinu gdje je održano oko tridesetak plesnih radionica, 2 salsa & sensual partija s 12 međunarodnih plesnih voditelja. Također na kongresu su prisustvovala brojna renomirana plesna imena kako iz Hrvatske tako i iz Slovenije, Srbije te BiH.

Polaznici (amaterski plesači iz Čakovca i Varaždina) na radionicama su učili salsu, kizombu, bachatu, te argentinski tango. Uz to organizatori su svjetski poznatog projekta ‘Quadrille European Dance Festival‘, projekt plesne edukacije maturanata na području Varaždinske županije i Osječko-baranjske županije.

Klub redovno organizira zabavu za sve ljubitelje plesa, show nastupe i plesna predstavljanja, organizator je i popularnih plesnjaka na otvorenom ‘Open Air plesnjaci’ u Varaždinu. Želja je dogodine organizirati slično i u Čakovcu te svoje plesne projekte proširiti na Međimurje.

Turistička zajednica Čakovec omogućila je da ove godine sudjeluju na otvorenju Porcijunkulova sa kratkim plesnim predstavljanjem i plesnjakom organiziranom na glavnom Trgu Republike. Zbog većeg interesa Međimuraca odlučili su proširiti područje djelovanja.

Trenutno traju upisi u nove početne grupe društvenih plesova u sklopu koje će biti i tečaj salse, termini 2 puta tjedno po sat vremena, u prostoru Aquilla fitnes centra (bivši MTC-Međimurski trgovački centar u sklopu novootvorene teretane).

Cilj kluba je omasovljenje plesne publike i promicanje plesne kulture, mnogo zabave za polaznike u vidu organizacije popularnih isplesavanja kluba, plesnih partija i plesnjaka, kako bi se mladima i odraslima u gradu omogućio drugačiji način noćne zabave.

Voditelji su plesni treneri te profesionalni plesni par latinsko američkih i standardnih plesova, Davor Marčetić i Branka Bartol.

Više o plesnom klubu kao i reklamni promotivni video svih aktivnosti i usluga koje nude možete vidjeti na www.plesniklubdd-vz.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije