Odličan uspjeh djece međimurskih branitelja u Savudriji

Od 1. do 4. rujna u dječjem odmaralištu ‘Vladimir Nazor’ u Savudriji održani su Državni susreti djece hrvatskih branitelja u organizaciji Udruge Hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata, a pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja.

Na 15. po redu susretima je sudjelovalo oko 500 djece iz svih županija Republike Hrvatske. Našu županiju predstavljalo je 21 dijete članova Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata i tri voditelja koji su pravo nastupa stekli svojim rezultatima na 4. županijskim susretima održanim 25. lipnja u Donjoj Dubravi.

Natjecanja se odvijaju u dvije dobne skupine: mlađa od 1. do 5. razreda OŠ i starija od 6. razreda OŠ do 1. razreda SŠ. Sva djeca su postigla zavidne rezultate u svim disciplinama u kojima su nastupali i dostojno zastupali naše Međimurje, a za svoj trud su nagrađeni medaljama.

Prvo mjesto i zlatne medalje osvojili su par Luka Janušić – Patrik Dodlek iz Belice u stolnom nogometu, Mihael Gunc iz Mihovljana u modeliranju i Sebastijan Blažinčić iz Male Subotice u elektronskom pikadu. Druga mjesta i srebrne medalje su osvojili Domagoj Haramija i Petar Jakupak iz Donje Dubrave u stolnom nogometu, Marko Škuba (mlađi) iz Čakovca i Krunom Perhoč (stariji) iz Svetog Jurja na Bregu u elektronskom pikadu.

Treće mjesto i brončanu medalju osvojila je Tia Bakač iz Svetog Jurja na Bregu u elektronskom pikadu. Četverodnevno druženje popraćeno lijepim vremenom i kupanjem djeci je brzo prošlo, stekla su se nova poznanstva i prijateljstva. Na povratku kući organizirano je kupanje i razgledavanje grada Umaga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije