Crometeo: Ova jača promjena nije kraj ljeta!

Još će i u srijedu bit će nam nestabilno. Možda još ponegdje ujutro padne i malo kiše, ali su tijekom dana moguća i duža sunčana razdoblja.

Puhat će umjeren i pojačan sjeveroistočnjak, ali bi temperatura zraka ipak trebala malo narasti u odnosu na početak tjedna. Jutarnja većinom od 12 do 17, a najviša dnevna između 22 i 26 Celzijevih stupnjeva, glasi prognoza Crometea.

Razvoj vremena za nastavak tjedna nije posve siguran. Naime, ova ciklona trebala bi se udaljiti od našeg dijela Europe pa bi vrijeme u četvrtak trebalo biti suho i sunčanije. No, ne može se posve isključiti mogućnost za neki kraći pljusak. Vjetar će biti slabiji, a temperatura zraka još će malo porasti pa bi sredinom dana mogla biti ugodnih 25 Celzijevih stupnjeva.

Slično i u petak. Ujutro mjestimična magla, a danju kombinacija sunca i oblaka. Vjerojatno će proći bez kiše. Bit će ugodno toplo uz temperaturu između 25 i 28 Celzijevih stupnjeva.

Dani vikenda će nastaviti s lijepim, djelomično sunčanim i ugodno toplim danima.

U subotu i nedjelju djelomično sunčano i uglavnom suho. Ujutro je mjestimice moguća magla jer će vjetar oslabjeti, a tijekom dana ponegdje mala do umjerena naoblaka. Puhat će slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, ali tek toliko da imamo malo povjetarca. Jutarnja temperatura zraka bit će između 10 i 15, a najviša dnevna oko 26 ili 27 Celzijevih stupnjeva.

Biometeorološka situacija će biti povoljna pa će napokon meteoropati i kronični bolesnici na nekoliko dana zaboraviti na tegobe uzrokovane vremenom. Čini se da ni u ponedjeljak nema neke značajnije promjene vremena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije