Međimurec i Slovenka u ljubavnoj priči na Špancirfestu!

Nakon prekrasne ljubavne priče u kojoj je mladić svoju odabranicu zaprosio na glavnom trgu, popularnom Korzu, Špancirfest dobio je još jednu takvu romantičnu priču.

>>> Špancirfest-romantika: Zaprosio djevojku na glavnom trgu!
>>> Denis zaprosio Barbaru na špancir-koncertu Tonyja Cetinskog!

Ovog puta za čaroliju ljubavi poslužio je subotnji koncert Tonya Cetinskog na glavnoj pozornici u Starome gradu. Zaručnik Denis Kunčić s pripremama je krenuo par dana ranije kako bi sve išlo po planu. Odabrao je koncert Tonya Cetinskog jer je upravo on najdraži pjevač zaručnice Barbare. Mladi par inače živi u Međimurju, na samoj granici sa Slovenijom, u mjestu Banfi. To je kraj poznat po proizvodnji vina s kojim se i sami bave, a ponosni su roditelji sina i blizanki.

Kako Barbara ne bi odmah posumnjala o čemu je riječ, Denis je dogovorio fotografiranje koje je bilo paravan za ulazak u backstage. Kad je krenulo penjanje prema pozornici, Barbara je počela shvaćati o čemu je zapravo riječ. Denis je kleknuo pred nju te ju pitao želi li mu biti žena. Barbara je dala pozitivan odgovor i pustila suzu radosnicu. Ovaj veličanstveni trenutak popratila je i publika glasno vrišteći.

Prema dogovoru, odmah nakon što je rekla sudbonosno ‘da’, krenuli su taktovi pjesme ‘Žena nad ženama’. Barbara je rekla kako joj je ovo bilo ostvarenje snova, te da prosidba nije mogla proći bolje.

– Bilo je ludo i vrlo lijepo te prije svega nezaboravno, rekla je za kraj zaručnica Barbara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije