FOTO: Lovcima ‘Zeca’ iz Vratišinca veliki prijelazni pehar

U nedjelju 14. kolovoza popodne na strelištu LD ‘Fazan’ u Draškovcu, proglašenjem najboljih, pala je zavjesa na ‘Ligu strijelaca Međimurja’ za 2016. godinu koju je uspješno proveo Lovački savez Međimurske županije. Toga dana su proglašeni pobjednici kojima su uručeni pokali i medalje u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Istoga dana domaćini su bili uzorni organizatori i domaćini Prvenstva lovačkog saveza Međimurske županije u streljačkoj disciplini ‘Trap’.

Prije sveče ceremonije proglašenja, nazočnima se je obratio Ljubomir Grgec, predsjednik LS Međimurske županije, zahvalivši se svima koji su se uključili u ova natjecanja. Zahvalio im se što su odvojili slobodno vrijeme za ovo natjecanje za kojeg su često izbivali od kuća i zbog čega su ‘patile’ njihove obitelji. S ponosom je istaknuo kako jedino Lovački savez Međimurske županije u Hrvatskoj okuplja lovce na ovakav način.

Međimurska liga – ekipno (disciplina ‘Trap’):

1. LD ‘Šljuka’ G. Mihaljevec, 2. LD ‘Fazan’ Draškovec i 3. LD ‘Zec’ M. Središće

Međimurska liga – pojedinačno:

1. Dejan Horvat – LD ‘Fazan’ Dekanovec, 2. Josip Šoštarić – LD ‘Mursko Središće’ M. Središće, 3. Drago Vargek – LD ‘Mursko Središće’ M. Središće, 4. Ivica Varga – LD ‘Zec’ Vratišinec, 5. Vlado Slaviček – LD ‘Fazan’ Draškovec i 6. mjesto Mario Brkinjač LD ‘Srnjak’ Macinec

Prvenstvo LS Međimurske županije – ekipno:

1. LD ‘Zec’ Vratišinec, 2. LD ‘Fazan’ Draškovec i 3. LD ‘Fazan’ Donja Dubrava

Prvenstvo LS Međimurske županije – pojedinačno:

1. Ivica Varga – LD ‘Zec’ Vratišinec, 2. Mladen Srnec – LD ‘Fazan’ Donja Dubrava, 3. Ivan Balent – LD ‘Fazan’ Draškovec, 4. Josip Šoštarić – LD ‘Mursko Središće’ M. Središće, 5. Neven Lepen – LD ‘Fazan’ Dekanovec i 6. Vlado Slaviček LD ‘Fazan’ Draškovec.

Spomenutim natjecateljima nagrade u obliku medalja i pehara predali su Ljubomir Grgec i Josip Katanović, predsjednik Komisije za streljaštvu pri LS Međimurske županije. Za osvojeno prvenstvo lovcima iz Vratišinca pripao je i prijelazni pehar natjecanja.

Lovački savez Međimurske županije broji 20 lovačkih društava s tisuću lovaca. Od toga broja društva većina njih se je uključivala u minula natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije