U tijeku pripreme za Dane ljuka i ekološke proizvodnje

Organizacijski odbor održao je drugi radni sastanak vezano za organizaciju 10.-tih jubilarnih Dana ljuka i ekološke proizvodnje koji će se održati u Donjoj Dubravi 28. kolovoza 2016. godine. Razmijenile su se informacije o dosad učinjenom te raspodijelili daljnji radni zadaci.

Ove godine dogovorena je postava šatora na dvorištu u kojima će izlagači izlagati svoje proizvode. Također jedna od zanimljivosti je da će se u sklopu manifestacije održati likovna kolonija, točnije, slikari Udruge likovnih amatera tijekom dana izrađivat će radove.

Novitet manifestacije održat će se u Info centru gdje će Udruga žena predstaviti proizvode iz domaće kuhinje svojih članica. Već tradicionalno, članice Udruge umirovljenika, Crvenog križa i Udruge žena pripremit će jela od ‘ljuka’ te brojne specijalitete koje će se moći vidjeti i degustirati u vijećnici Doma kulture Zalan sukladno programu, te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani da mogu pripremiti svoje omiljeno jelo te donijeti u 10 sati u prostorije Zalana kako bi se poslužilo za predstavljanje i degustaciju.

KUD ‘Seljačka sloga’ i Puhački orkestar pripremaju kulturni program tokom dana, a Udruga UDVDR-a i ove godine pobrinut će se kuhanje toplog obroka za sve sudionike i izlagače manifestacije. Prijave za samu manifestaciju još uvijek su u tijeku, te traju do 22. kolovoza 2016. godine. Ukoliko netko treba dodatne informaciju može se obratiti u Općini Donja Dubrava tel./fax.: 040 688 919 ili Josipu Sabolu na broj 098 9715 317.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije