FOTO: Klapa Mirakul oduševila Mursko Središće

Klapa Mirakul je mješovita klapa formirana 2004. godine u Vrpolju kod Šibenika. Klapu su osnovali mladi momci i djevojke, ljubitelji tradicionalne dalmatinske pjesme, koji ih izvode kako uz pratnju gitare, mandolina, tako i na “a capella” način. Iako dolaze s mora njihova popularnost u kontinentalnom dijelu Hrvatske velika je što dokazuje posjećenost na njihovim koncertima.

Upravo je njima pripala čast da zatvore ovogodišnju manifestaciju Ljeto uz Muru i to zaista na spektakularan način. Pun šator na gradskoj šetnici i još veliki broj ljudi izvan njega dugo ih nisu pustili s pozornice pa su nastup završili tek nakon nekoliko biseva. Središćanci, dobro zagrijani na Gradskom kotliću, pjevali su i plesali s njima gotovo tri sata, a produžili bi i do jutra, samo da je to bilo moguće, javlja Muralist.

Tako su općim veseljem završili dani Ljeta uz Muru, dani koji su pružili pregršt zanimljivih događaja i odličnih koncerata. Posjećenost je sva četiri dana bila izuzetno velika, sama manifestacija izvanredno organizirana pa tako Grad Mursko Središće i Turistička zajednica zaslužuju sve pohvale. Šteta što je kratko trajalo no zbog zaista velikog zanimanja i interesa građana, uvijek postoji mogućnost da se sljedeće godine doda još koji dan i sigurno je da ni jedan neće biti suvišan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije