FOTO: Bajaga i Instruktori oduševili Čakovec u rock-pop ritmovima

>> Koncert: Bajaga i Instruktori u Čakovcu (Ponedjeljak, 1.8.2016.)

Na četvrtom danu Porcijunkulova Bajaga i Instruktori oduševili su čakovečku publiku, baš kao što se i očekivalo.

– Čuo sam sve najbolje o ovom festivalu, no mi nismo imali prilike još nastupiti. Svirao sam više puta na raznim lokacijama u Čakovcu i uvijek je bilo dobro, rekao je Bajaga uoči koncerta.

Dugogodišnja glazbena karijera ovog rock – pop sastava pokazala se još jednom uspješnom, a Čakovčanci i brojni posjetitelji iz svih krajeva su pjevali poznate hitove poput Godine prolaze, Ti se ljubiš na tako dobar način, ali prisutne su najviše rasplesali i raspjevali hitovi Plavi safir, Verujem, ne verujem, Život je nekad siv, nekad žut, Lepa Janja ribareva kći, Moji drugovi…

U publici se uvijek nađe široki spektar ljubitelja Bajage od 7 godina do 77. Bajaga kaže kako ne zna u čemu je stvar, ali mu je jako drago zbog toga, a pogotovo kad u publici vidi djecu koja znaju tekstove pjesama nastalih još u doba kad se nisu ni rodili. On vjeruje da je to zahvaljujući roditeljima, kojima može biti samo zahvalan na tome.

Ispunili su prepun čakovečki trg raznovrsnim repertoarom, od starijih do novijih pjesama. Sve je počelo pjesmom Sa druge strane jastuke nakon koje su se zaredali hit do hita. U Čakovcu su svirali puno puta, a posljednji pred 5 godina, te kako kažu publika ih je uvijek dobro primila.

U vidljivo dobroj formi, raspalili su publiku prvi puta na Porcijunkulovu. Fanovi svih generacija to su jako dobro prihvatili te zajedno pjevali i plesali…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije