FOTO: Posjetitelji Porcijunkulovog pjevali s klapom Cambi

>> Koncert klape Cambi u Čakovcu (Subota, 30.7.2016.)

Subotnja koncertna večer odisala je drugačijem ozračjem u odnosu na dan prije nije nimalo zaostajala od večeri prije kada je na središnjoj gradskoj pozornici u Čakovcu gostovala Jelena Rozga. Dok je ona ‘palila i žarila’ hitovima zabavne glazbe, dečki iz Kaštel Kambelovca predstavili su se uglavnom tradicionalnim dalmatinskim i zabavnim pjesmama.

Čuli smo pjesme s novog albuma ‘Ako tako treba bit’ ali i neke stare pjesme iz svoje bogate karijere čijih uistinu hvale vrijednih30 godina upravoslave.Dovoljno je samo istaknuti da je Cambinaša najnagrađivanija klapa i prva koja jeza svoj 25. rođendanuspjela napuniti čitav Poljud, a nešto manje za njima je zaostao Čakovec.

Cambi je dao najbolje od sebe, ali i publika koju su u nekoliko navrata uspjeli animirati da pjeva s njima, njiše se u ritmu pjevanja poput valovitog mora. Međimurci, Zagorci, Podravci, Prekmurci i mnogi drugi koji su te noći bili u Čakovcuiz prve i prave ruke su doživjeli sve čari klapske pjesme pa su kući otišli sretni s uspomenama koje će ih još dugo grijati. Kvalitetu Čakovčani su se mogli uvjeriti i lani kada su bili gosti Antunovskog proštenja.

Podsjetimo da u nedjelju u Čakovec stiže Jole, ponedjeljak je rezerviran za Bajagu i Instruktore, u utorak stiže Parni Valjak, a zadnjeg dana čakovečku publiku će zabavljati legendarni klapa Kampanel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije