Još o manifestaciji Ljeto ribe uz Dravu 2016.

U sklopu manifestacije Ljeto ribe uz Dravu, koja će se održati ovog vikenda u organizaciji Sportsko ribolovnog kluba Klen iz Svete Marije na odvodnom kanalu HE Dubrava, održat će se dva natjecanja pod pokroviteljstvom Ožujske pivovare i prodavaonice ribičke opreme Interland.

>>> U subotu i nedjelju u Svetoj Mariji – Ljeto ribe uz Dravu

Ekipno ribičko natjecanje održat će se u subotu, ekipe se još uvijek mogu prijaviti, a zaključne prijave su u subotu do 13 sati. Nagrade će biti u ribolovnom priboru. Prva ekipa dobiva 3 štapa dužine 9 metara, druga 3 štapa dužine osam metara a treća 3 štapa dužine sedam metara. Ekipe će primiti i prigodne nagrade Ožujske pivovare.

Za natjecanje u kuhanju fiš paprikaša prijave su još otvorene, a može se prijaviti do samog početka natjecanja, u subotu do 15 sati. I u tom natjecanju su pripremljene bogate novčane nagrade i nagrade u vidu poklona i raznih proizvoda. Prvo mjesto u kuhanju fiš paprikaša osvaja novčanu nagradu od 1.000 kuna, drugo mjesto 700, a treće 500 kuna.

Iz natjecanja u ribolovu i natjecanja u kuhanju fiš paprikaša po 5 prvoplasiranih ekipa ide u finale Ožujsko ribički&fiš Kup koji će se održati u Osijeku. – Iskoristite priliku i prijavite se! – poruka je organizatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije