Zaplešimo i ove godine FlashMOVE u Međimurju

Okupite grupu zainteresiranih osoba i zajedno uvježbajte jednostavnu plesnu koreografiju, koristeći video upute https://www.youtube.com/watch?v=Ghx5EhaSNk te postanite dio najvećeg flash moba u Europi. Registrirajte svoj događaj na web stranici NowWeMOVE kampanje http://flashmove.nowwemove.com/register/.

Ove su godine koreografiju osmislili članovi Športne unije Slovenije, koristeći pjesmu “ALE’O”, ustupljenu od strane Vladine organizacije Sport Malta. Koreografija je jednostavna, kako bi se mogle uključiti osobe svih dobnih skupina, bez obzira na njihovu tjelesnu spremnost i sposobnosti. Moto Europske Komisije glasi “Ujedinjeni u različitosti” pa vjerujemo da ćemo pokazati tu različitost i ujedinjenost sudjelovanjem u zajedničkom plesu nekoliko tisuća Europljana.

Sigurno ćemo u tome uspjeti, jer imamo bogato iskustvo. Naime, pod europskom koordinacijom Međunarodne organizacije za sport i kulturu (ISCA), flash mob pod nazivom FlashMOVE se organizira od 2013. godine, s ciljem najave MOVE Weeka, a upravo zahvaljujući tom iskustvu, Europska komisija je odlučila flash mobom najaviti ovogodišnji početak Europskog tjedna sporta (#BEACTIVE European Week of Sport the 2016. edition).

Samo prošle godine, u pan-europskom flash mobu je sudjelovalo više od 3000 plesača u 70 gradova Europe, a u Međimurju smo FlashMOVE organizirali u sva tri grada, a uključilo se više od 450 plesača. Osim sjajne izvedbe, snimljen je odličan video, koji je potom kroz društvene mreže bio jako dobro promoviran te je proglašen najpromoviranijim FlashMOVE nastupom u Europi.Stoga ne propustite i ove godine biti sudionikom najvećeg simultanog plesnog događaja u Europi- poručuju iz Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije koji je koordinator flash moba u Međimurskoj županiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije