Baby boom: Pronatalitetna politika pronašla plodno tlo

Općinski načelnik Donje Dubrave Dražen Miser, njegov zamjenik Drago Mikulan i predsjednik OV-a Zlatko Haramija priredili su u četvrtak u općinskoj vijećnici prijem za roditelje novorođene djece tijekom prvog polugodišta ove godine.

Tom prilikom su im uručili novčane darove od 2.000 kuna koje u cilju poticaja nataliteta Općina dodjeljuje. Shodno posebnom dijelu pravilnika o nagrađivanju, obitelj Avdović dobila je novčani dar od 3.000 kuna jer im se rodilo treće dijete i tako će dobivati narednih pet godina.

Treći dio dara od 3.000 kuna za takav slučaj dobila je obitelj Bogomolec. Raduje i to što su na dodjeli bili roditelji Mirjana i Tomislav Žinić s blizancima Kiarom i Sebastijanom te Ana i Mario Brljak sa svojim blizancima Dorom i Ivom.

Da u Donjoj Dubravi pušu pozitivni natalitetni vjetrovi pokazuje podatak da je lani kroz taj period rođeno tek dvoje djece, a ove ukupno devet mališana. Oni su Matej Hertl, Mateo Lisjak, Karlo Horvat, Ivano Avdović, Kiara Žinić, Sebastijan Žinić, Franka Žinić, Dora i Iva Brljak. Želimo im sretno odrstanje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije