Oldtimer klub ‘Međimurje’ dobiva prostorije u Mihovljanu

Nakon dugih godina podstanarstva uglavnom kod svojih čelnika, Oldtimer klub ‘Međimurje’ napokon dobiva vlastite prostorije.

Zahvaljujući naporu predsjednika kluba Franje Belovića i Josipa Jezernika iz VMO Mihovljan, prostorije su pronađene u Mihovljanu u prostorijama koje su vlasništvo VMO Mihovljan, te će uskoro biti i službeno otvorene i predstavljene javnosti, članovima i prijateljima kluba.

Blagoslov i otvorenje prostorija u Mihovljanu biti će u subotu 30. srpnja 2016. točno u podne, a sve skupa u sklopu programa 17. međunarodnog oldtimer susreta 2016. jednog od najvećih ovakvih događanja u ovom dijelu Europe.

Toga dana program započinje u 8 sati okupljanjem sudionika u Čakovcu, odakle se u panoramskoj vožnji polazi u obilazak više međimurskih znamenitih i atraktivnih destinacija, a posebice u Pleškovcu i Murskom Središću.

Program završava u restoranu KTC-a u Čakovcu gdje od 17 sati započinje večera i podjela poklona svim vozačima i suvozačima, a potom slijedi zabava uz vlastiti OLDTIMER BEND. Prijave za sudjelovanje na ovom jedinstvenom događaju zaprimaju se do 28. srpnja na email: belovic.franjo@gmail.com, a vozila sa kojima se sudjeluju moraju biti proizvedena najkasnije do 1986. godine. Svi smo pozvani!

>>> Program 17. međunarodnog oldtimer susreta 2016.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije