FOTO: Orlovi iz Male Subotice ispratili svoje članove u bračni život

U subotu 9. srpnja u Kotoribi se održala malo drugačija svadba nego smo tradicionalno navikli. Naime, dvoje članova Moto kluba Orlovi Mala Subotica uplovili su u bračne vode.

>>> Kada se ženi gardist: Bajkovito vjenčanje Zrinke i Hrvoja

Okupljanje je počelo u 15 sati gdje su se mladenci, Monika (rođena Petrac) i Branimir Mihalic sastali s članovima Moto kluba kako bi svoj dan zapečatili fotografiranjem za koje su zaslužni Marrtinez Photography.

Kao što je i vidljivo na fotografijama, sedam motorista s mladencima prisustvovalo je fotografiranju, a mladenka Monika je simbolično obukla motociklistički prsluk preko vjenčanice.

Nakon crkvenog obreda mladenci su bili ispračeni zvukovima motora, a fešta se kasnije održala u Hotelu Kralj u Donjem Kraljevcu. Kao novi bračni par u hotel su ušli na pjesmu ‘Born to be wild’, a prvi ples kao muž i žena otplesali su na Bon Jovijev klasik ‘Thank you for loving me’.

Kao što kažu, zabava je bila po njihovom ukusu, a za to je zaslužan bend Ex Zodiac koji je goste i članove zabavljao domaćim i stranim popom i rockom.

Mladenac Branimir kaže kako su članovi kluba već osam godina, skoro od samih početaka. Klub je prvenstveno humanitarnog i zabavnog karaktera, organiziraju se akcije, a promovira se sigurna i oprezna vožnja te uživanje u njoj bez divljanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije