Put dugačak 265 km: Policajci Spomenko i Dario biciklima do Vukovara

Proteklog vikenda, 25. i 26. lipnja, povodom obilježavanja Dana državnosti udruga građana ‘Laganini’ iz Preloga uz podršku Grada Preloga, organizirala je biciklistički posjet Gradu Vukovaru, kojem su se pridružila i dva policijska službenika Policijske postaje Prelog sa službenim biciklima, Spomenko Gojsek i Dario Ratkajec.

>>> FOTO: Preloška Udruga Laganini obavila časnu biciklističku misiju

Na put dugačak 265 kilometara, krenulo se u subotu, 25. lipnja u 7 sati iz Preloga odakle je krenulo 23 biciklista, a na svoje odredište stigli su u nedjelju 26. lipnja u 12.45 sati. U Vukovaru su posjetili sva spomen obilježja domovinskog rata i zapalili svijeće za poginule i nestale branitelje koji su sudjelovali u obrani toga grada u Domovinskom ratu, među kojima i su 15-orica iz Međimurja.

Policijski službenici cijelim su se putem brinuli za sigurnost sudionika putovanja, a u tome su im pomagali i kolege iz policijskih uprava čijim su područjem prolazili, Policijske uprave koprivničko-križevačke, virovitičko–podravske, osječko–baranjske i vukovarsko-srijemske, prateći sudionike službenim policijskim vozilima, kojima se i ovim putem od srca zahvaljuju.

– Sudjelovanje policijskih službenika u ovakvom događaju naišlo je na vrlo pozitivne reakcije građana u sredinama kojima je kolona prolazila i doprinos je promociji policije kao servisa građana, te policajca kao prijatelja i pomagača – naglasio je policijski službenik Spomenko Gojsek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije