Srpakov prijam za središćanskog ‘najučenika’ – Ervina Nedeljka

Dražen Srpak, središćanski gradonačelnik, danas je u Gradskoj vijećnici upriličio primanje za Ervina Nedeljka, učenika 8. razreda Osnovne škole Mursko Središće, koji je na osnovu ostvarenih rezultata u minuloj školskoj godini proglašen ‘najučenikom’ središćanske škole.

Srpak je Ervinu čestitao na ostvarenom uspjehu, kazao mu kako grad prati njegov školski razvoj, poželio mu mnogo uspjeha u daljnjem školovanju te mu je poklonio ‘tablet’.

Nedeljko je zahvalio na prijamu i nagradi te kazao kako mu je u osnovnoj školi bilo lijepo i lako, te kako će upisati gimnaziju i nastojati biti jednako dobar i uspješan kako i do sada.

Prijamu su nazočili Branka Beuk, njegova razrednica i Elvis Šarić, ravnatelj Osnovne škole Mursko Središće, koji su na račun svog ‘najučenika’ izrekli niz pohvala, uvjereni kako će i u nastavku školovanja biti jednako uspješan učenik, a potom i student,a u životu primjeran mladić. I njih dvoje primili su poklone od gradonačelnika Srpaka.

Osim u obveznim školskim zadacima Ervin Nedeljko istakao se u športskim aktivnostima te sudjelovanjem na raznim natjecanjima iz kemije, informatike i matematike

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije